fbpx

Våra tjänster

Låt oss hjälpa er att få en enklare vardag så att du får mer tid över för annat! Om du är intresserad av hemstädning börjar vi alltid med ett hembesök där vi går igenom era önskemål och hur ofta ni vill att vi ska komma. Vi anpassar oss helt efter era behov.
Hemstäd

Hemstäd

Få mer tid för annat genom att boka hemstädning via Renkänsla och låt oss hjälpa er att få en enklare vardag.

Hemstäd

Storstäd

Vi städar rent i samtliga rum och ser till att städa på de ställen som ofta glöms bort. Vi lägger extra energi på ditt kök och badrum.

Hemstäd

Trappstäd

Få mer tid för annat genom att boka trappstädning via Renkänsla och låt oss hjälpa er att få en enklare vardag.

Hemstäd

Flyttstäd

Vid en flytt är det mycket som ska göras. Då kan det vara skönt att ta hjälp med städningen och istället fokusera på ert nya boende/framtiden

Hemstäd

Fönsterputs

Rena fönster ger en helhetskänsla av att det är ljust och rent i rummet. Låt oss hjälpa er, så garanterar vi att ni får skinande rena fönster.

Hemstäd

Trädgårdsarbeten

Ren Känsla utför gräsklippning, altantvätt, ogräsbekämning, hjälp med bortforsling med mera i din trädgård på ett tryggt och säkert sätt.

Hemstäd

Företagstäd

Har ni fullt upp med er företagsverksamhet, låt oss hjälpa er för att skapa en ren känsla av er arbetsmiljö. Det ger en ökad trivsel på företaget och ger era kunder ett gott intryck!

Hemstäd

Byggstäd

Har du renoverat eller byggt nytt? Företag som privatperson. Ta hjälp av oss så ser vi till att röja/städa upp allt som hantverkarna lämnat efter sig.

Hemstäd

Övriga tjänster

Vill ni ha något extra gjort utöver den vanliga städningen? Fråga oss så hjälper vi gärna till! Allt från strykning, till ren bäddning av sängar, åka till återvinningen, handla m. m

Z

Nöjd kund garanti

Om du inte är nöjd med vårt arbete kommer vi ut och åtgärdar det kostnadsfritt. Kom ihåg att anmäla din reklamation senast inom 3 dagar efter utförd tjänst.
Z

Trygghet

Ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner hos länsförsäkringar, vår personal är under sekretess så ni kan känna er trygga i både hemmet och på företaget.Kollektivavtal med Almega vilket ger bra villkor och en bättre arbetsmiljö. Mår personalen bra gör även ditt hem/företag det. Miljömedvetna och städar med snälla produkter.

033 - 41 27 37

Mån - Fre 8.00 - 16.00

info@renkansla.se

Kontakta oss

Ren Känsla AB

Getängsvägen 24 A
504 68 Borås

Telefon: 033-41 27 37
E-post: info@renkansla.se

Boka ett besök

Fyll i nedanstående kontaktformulär för att boka ett kostnadsfritt besök i Borås, Alingsås, Ulricehamn eller Tranemo med närområde.

13 + 1 =